Nizip’te hayırsever vatandaş cami yaptıracak

Nizip’te hayırsever vatandaş cami yaptıracak

​Gaziantep’in Nizip ilçesi Abdulhamit Han Mahallesine yapılacak bir milyon 641 metrekarelik cami için hayırsever vatandaş Mehmet Kara ile Gaziantep Valiliği arasında protokol imzalandı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, İl Müftü Vekili Dr. Ramazan Yıldırım, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve hayırsever Mehmet Kara arasında ilçeye yaptırılacak cami inşaatı için imzalar atıldı.

İmza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’in, hayır hasenat sahibi hayırseverinin çok olduğu ve bu konuda her zaman örnek teşkil ettiğini belirtti.

İldeki birçok caminin hayırseverler tarafından yaptırıldığına işaret eden Gül, hayırsever Kara nezdinde tüm hayırseverlere teşekkür ederek hayır işlerinin devamını diledi.

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ise ihtiyaç duyulan bir bölgede caminin yaptırılacağını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı da caminin, Abdulhamit Han mahallesinde bir milyon 641 metre karelik alana yaptırılacağını belirterek, arsanın Nizip Belediyesi tarafından tahsis edildiğini aktardı.

Hayırsever Mehmet Kara da hayırlı işe vesile olan herkese teşekkür etti. Yapılacak caminin isminin ise Hacı Aynzilha Kara Camii olacağı bildirildi.


Gaziantep’te hayırsever vatandaş cami yaptıracak

Gaziantep’te hayırsever vatandaş cami yaptıracak

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.