Nurdağı'nda kaza: 4 yaralı

Nurdağı'nda kaza: 4 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde sürücülerinin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

Nurdağı ilçesinde sürücülerinin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen iki ayrı kazada ikisi Suriyeli 4 kişi yaralandı.

Kaza, Nurdağı-Gaziantep karayolu Yamaçoba Mahallesi mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, A.Ç. yönetimindeki 34 PS 3693 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki boş araziye devrildi.

Otomobilin devrilmesi sonucu sürücü A.Ç. ve yanındaki İ.Ç. yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Bir diğer kaza ise Osmaniye-Gaziantep karayolunda meydana geldi. Kazada sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Otomobilin devrilmesi sonucu Suriyeli oldukları öğrenilen 2 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Nurdağı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar, buradan da İslahiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.