O zalimlerden çocuklarımızı almadan gitmeyeceğiz

O zalimlerden çocuklarımızı almadan gitmeyeceğiz

Çocukları dağa kaçırdığı için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Suheyla Demir, soğuk hava şartlarına rağmen çocuğunu almadan gitmeyeceğini söyledi.

Çocukları dağa kaçırılan 55 ailenin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti 59'uncu  gününde devam ederken, kaçırılan kızı Hayal Demir için oturma eylemine 3 yaşındaki küçük kızıyla birlikte devam eden anne Suheyla Demir, soğuk hava şartlarına rağmen çocuğunu almadan gitmeyeceğini ifade etti.

Anne Demir, nöbetinin 59'uncu gününde olduğunu hatırlatarak HDP'lilerden çocuğunu almadan gitmeyeceğini söyledi.

Yanında küçük çocuğu olduğu için zorlandığını belirten Demir, "Yanımda küçük çocuğum var ama kızım için katlanacağım." dedi.

Demir, "59 gündür eyleme katılmışız. Ben de herkes gibi çocuğumu bekliyorum ve beklemeye de devam edeceğim. Kış yaklaşıyor,havalar da soğudu ve zaman zaman yağmur yağıyor. Yanımda da küçük çocuğum Asmin olduğu için zorlanıyorum ama yine de kızımı bekleyeceğim. Buradan kızımı almadan gitmeye hiç niyetim yoktur. Gerekirse kışı burada geçireceğiz. Biz o zalimlerden çocuklarımızı almadan gitmeyiz. Havalar tam soğuduğunda çadırda bekleyeceğiz. Yanımda küçük çocuğum var ama kızım için katlanacağım. Allah'ın izniyle çocuğumu almadan gitmeyeceğm." ifadelerini kullandı. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.