Oğlu dağa kaçırılan anne: Bizi ölümle tehdit ediyorlar

Oğlu dağa kaçırılan anne: Bizi ölümle tehdit ediyorlar

Diyarbakır'da dağa kaçırılan oğlu için HDP binası önünde eylem yapan Remziye Akkoyun, yaptıkları eylemi devlet destekli yaptıkları yönünde iftira atıldığını ve ölümle tehdit edildiklerini söyledi.

Diyarbakır'da dağa kaçırılan oğulları için HDP İl Binası önünde eylem yapan annelerden Remziye Akkoyun, ölümle tehdit edildiklerini öne sürdü.

Dün, oğlunun yaralandığı bilgisi üzerine fenalaştığını belirten anne Akkoyun, bir yanlış anlaşılmanın olduğunu ve dağdaki değil; cezaevindeki oğlu Mecnun Akkoyun'un intihar girişiminde bulunduğunu ifade etti.

"Bize iftira atıyorlar"

Eylem yaptıkları için tehdit aldıklarını ileri süren Akkoyun, "Ben çocuğum için gelmişim buraya. Oğlum için olmazsa benim burada ne işin var? Bize iftira atıyorlar, devletin bize para verdiğini iddia ediyorlar. Çocuğumuzun devlet yanında olduğunu bu eylemi de yalandan gerçekleştirdiğimiz iftirasında bulunuyorlar. Sizi ve oğlunuzu birlikte öldüreceğiz, diye tehdit ediyorlar. Çocuğunuzu teslim edeceğimiz zaman sizi de çocuğunuzu da beraber öldüreceğiz, diyorlar. Bizi ölümle tehdit ediyorlar. Çocuğumuz için öldüreceklerse baş göz üstüne." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.