Öğretmenlik çok kutsal bir meslektir

Öğretmenlik çok kutsal bir meslektir

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

Gaziantep’in merkez Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu ve Atatürk Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Tahmazoğlu, öğretmenlere karanfil dağıttı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu vurguladı. Tahmazoğlu; "Öncelikle "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle ben bütün öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bütün öğretmenlere sağlıkla, mutlulukla uzun ömür diliyorum. Öğretmenlerimiz neslimizin yetişmesinde, hayata hazırlanmasında ve vatana millete hayırlı bireyler olması konusunda çok ciddi bir gayret gösteriyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Hazreti Ali efendimiz ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyerek öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu belirtiyor." dedi.

"Eğitim her şeyin başıdır"

Eğitim her şeyin başı ve her şeyin eğitimle olduğunu belirten Tahmazoğlu,  "Gerek hükümetimiz gerek Şahinbey Belediyesi olarak biz öğretmenlerimize her alanda destek veriyoruz ve destek vermeye de devam edeceğiz. Eğitim her şeyin başıdır ve her şey eğitimle oluyor. Bu bağlamda okullarımızın fiziki eksiklerinin giderilmesi ve öğrencilerimizin hayata güzel bir şekilde yetişmesinde yapmış olduğumuz projelerle bizde eğitime ciddi anlamda destek veriyoruz. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.