Önce ailesinden 3 kişiyi, sonra komşusunu öldürdü

Önce ailesinden 3 kişiyi, sonra komşusunu öldürdü

İsviçre’nin Zürih kentinde bir kişi ailesinden 3 kişiyi ve bir de komşusunu öldürdü.

İsviçre'nin Zürih şehri yakınındaki Würenlingen kasabasında 36 yaşında olduğu belirtilen silahlı bir saldırganın ailesinden 3 kişiyi ve 1 komşusunu öldürdüğü iddia edildi. Olayda saldırganın da ölü bulunduğu bildirildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Almanya sınırına yakın 4 bin 500 nüfuslu Würenlingen kasabasında silahlı saldırı ihbarı alan polis, olay yerinde 5 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Saldırıyla ilgili basına bilgi veren Aargau Kanton'u Polis şefi Markus Gisin, saldırının gerçekleştiği Würenlingen'in sakin bir yerleşim birimi olduğunun altını çizerek, polise saat 23.00 sıralarında silah sesi duyulduğu yönünde ihbar yapıldığını belirtti.

Olay yerine önce yerel polisin gittiğini, daha sonra bölge emniyetinden bazı yetkililerin olay yerinde araştırma yaptığını belirten polis şefi Gisin, saldırının gerçekleştiği çevrede 4 evin olduğunu aktararak, “Saldırı 50 metre arayla iki ayrı yerde gerçekleşmiş. Saldırının düzenlendiği birinci evde 58 yaşında bir adam, 57 yaşında bir bayan ve 32 yaşında gencin cesedi bulundu. Saldırgan ilk evde 3 kişiyi öldürdükten sonra dışarı çıkarak 50 metre ilerideki komşu olduğu belirlenen 46 yaşındaki adamı öldürmüş. 36 yaşındaki saldırganın cesedi de komşusunun yanında bulundu.” bilgisini paylaştı.

Saldırgan da dâhil ölen 5 kişinin İsviçreli olduğunu belirten polis şefi, ilk evde öldürülen 3 kişiden birinin saldırganın kayınbabası, birinin kaynanası diğerinin de kayını olduğunu söyledi.

Polis şefi Gisin, son olarak saldırganın 3 çocuk babası bir emniyet mensubu olduğunu, ancak silah taşıma ruhsatının kendisinden aldığını aktararak, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.