Ordu'da üniversite öğrencisini öldüren zanlı suçunu itiraf etti

Ordu'da üniversite öğrencisini öldüren zanlı suçunu itiraf etti

Ordu Valiliği, üniversite öğrencisini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlının suçunu itiraf ettiğini açıkladı.

Ordu'da dün evine girdiği esnada bir kişin tarafından düzenlenen bıçaklı saldırı sonucu üniversite öğrencisi Ceren Özdemir hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken Ordu Valiliği konu hakkında yazılı bir açıklama yaparak zanlının suçunun itiraf ettiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "3 Aralık 2019  Salı günü ilimiz Altınordu ilçesinde, Ceren Özdemir isimli Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisinin öldürülmesi olayı ile ilgili olarak yapılan kamera, teknik ve analiz çalışmaları neticesinde; öldürme olayını gerçekleştirdiği değerlendirilen eşkâle uygun şahıs, ilimiz Altınordu ilçesi Otogar civarında güvenlik güçlerimizce suç aletiyle birlikte yakalanmıştır. Ö. A. isimli şüpheli, yakalanma esnasında emniyet görevlilerimize mukavemet ederek, 2 polis memuru hafif şekilde yaralamıştır. Gözaltına alınan zanlı, yapılan mülakatta suçunu itiraf etmiştir. Ö.A. isimli zanlının 1 Aralık 2019 tarihinde Cezaevinden firar ettiği ve arandığı anlaşılmıştır. Olayla ilgili tahkikat, çok yönlü olarak devam etmektedir."

İLKHA


Üniversite öğrencisini öldüren zanlı suçunu itiraf etti

Üniversite öğrencisini öldüren zanlı suçunu itiraf etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.