Özgür Kudüs Yürüyüşüne davet

Özgür Kudüs Yürüyüşüne davet

Özgür Kudüs Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi tarafından düzenlenecek olan "Özgür Kudüs Yürüyüşü"ne tüm Diyarbakır halkı davet edildi.

İmam Humeyni, bütün Müslümanların dikkatini, işgalci siyonistlerin zulmüne maruz kalan Filistin'e çekmek için Ramazan ayının son cuma gününü, "Dünya Kudüs Günü" ilan etmişti.

Bu önemli ve tarihi çıkış, Filistin meselesini yaşatmak, Müslümanların ve İslam ülkelerinin dikkatini siyonizm tehlikesine çekmek açısından önemliydi.

Özgür Kudüs Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi de bu kapsamda düzenlenecek olan "Özgür Kudüs Yürüyüşü"ne tüm Diyarbakır halkını davet etti.

Yapılan açıklamada, "Kudüs, sadece şehir değildir. İmandır. Davadır. Heyecandır. Simgedir. Ölçüdür. Onunla ölçeriz tutkumuzu... Ve nihayetinde zafer ve şehadete giden yolun mihenk taşıdır..." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada 31 Mayıs Cuma günü Yenişehir ilçesi, Şehitlik Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında bulunan Sümer Camii önünden yürüyüşe başlanacağı belirtildi.

Saat 17.00'de başlayacak olan yürüyüşe tüm Diyarbakır halkı aile olarak davet edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler