Patates bir aileyi yok etti!

Patates bir aileyi yok etti!

Tataristan'ın Layşevo kasabasında 4 kişilik bir aile garajda depolanan patateslerin çürümesiyle ortaya çıkan gazdan zehirlenerek hayatlarını yitirdi.

Ajanslarda yer alan habere göre; Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde Volga nehri kıyısındaki Layşevo kasabasında 4 kişilik bir aile garajda depolanan patatesin çürüyenlerinin oluşturduğu gazdan zehirlenerek hayatlarını yitirdi.

Evin garajında bulunan cesetlere yapılan otopsinin ardından açıklama yapan bölge emniyet müdürlüğü sözcüsü, "Evin 42 yaşındaki erkeği, 38 yaşındaki hanımı, 18 yaşındaki oğulları ve 63 yaşındaki babaanneleri garajda ölü bulundu. Ailenin gaz zehirlenmesinden öldükleri anlaşıldı. Çürümüş patateslerin oluşturduğu gaz bir ailenin sonunu getirdi" dedi. Araştırmaya göre patateslerin tutulduğu garaje inen 42 yaşındaki üniversite hocası baba ilk kurban oldu. Ardından bodruma inen eşi ve oğlu da zehirlendi. Ailesinin bodrumdan ses vermemesi üzerine komşularını yardıma çağıran yaşlı kadının da daha sonra bodruma indiği ve orada yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.