Pazartesi günü Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapanacak

Pazartesi günü Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapanacak

İlköğretim haftası kapsamında yapılacak etkinlikler münasebetiyle Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır Valiliği, 9 Eylül İlköğretim Haftası münasebetiyle yapılacak etkinliklerde, vatandaşların mağdur olmaması için bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "9 Eylül 2019 Pazartesi günü '9 Eylül İlköğretim Haftası' konulu etkinlik ile ilgili olarak vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince bazı yollar trafiğe kapatılacaktır." denildi.

9 Eylül Pazartesi günü saat 08.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar şu şeklide belirtildi:

"Ekinciler Caddesinde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Akkoyunlu Caddesi'ni takiben İstasyon Caddesi'ne verilecektir.

Hintlibaba Caddesi'nde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Elazığ Caddesi, Ali Emiri ve Lise Caddesi'ne verilecektir.

İnaloğlu Caddesi'nde; İstasyon Caddesi ile Hintlibaba Caddesi arası kapanacak olup alternatif olarak Ali Emiri Caddesi'ni takiben İstasyon Caddesi veya Elâzığ Caddesi'ne verilecektir.

Kışla Caddesi'nde; Elâzığ Caddesi kesişiminden İstasyon Caddesi kesişimine kadar kapanacak olup alternatif olarak Elâzığ Caddesi ve İstasyon Caddesi'ne verilecektir."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.