Perinçek Apo`ya Savaş Açtı

Perinçek Apo`ya Savaş Açtı

Aydınlık gazetesi birkaç gündür Apo hakkında derin bir karalama kampanyası başlattı.

Aydınlık gazetesi birkaç gündür Apo hakkında derin bir karalama kampanyası başlattı. Öyle şeyler yazılıyor ki, yenilir yutulur cinsten değil. Daha önce PKK saflarında Hizbullah hakkında başlattığı karalama kampanyasını şimdi Apo’ya karşı başlattı.
Aydınlık ile PKK bir zamanlar derin kanka idiler. Aralarında su sızmazdı. Apo ile Doğu Perinçek`in güllü fotoğrafları her şeyi açıklıyordu. 90’lı yıllarda başlayan Hizbullah-PKK çatışmasında Aydınlık ekibi PKK’ye sonsuz bir destek verdi. Olayların büyümesi, bütün bölgeyi sarması için gazeteleri vasıtasıyla çok çalıştılar. Bu çalışmaları sonucu çatışmalar bölgenin her tarafına yayıldı. Çok insanın canı yandı. PKK ve Hizbullah arasında bir kan davası başlattı. Birbirlerine kanlı düşmanlar oldular. Hala da bu fitnenin dumanı zaman zaman tütmekte. Alev alması için bu derin yapılar ha bire üflemektedirler. PKK kendisine destek veren bu derin yapıyı çok sevdi. Onlardan maddi ve manevi çok destek gördü. Yalçın Küçük, Ertuğrul Kürkçü, Doğu Perinçek vb. Türk solunun derin adamlarına sarıldı, bırakmadı onları.

Ne zaman ki çözüm süreci başladı ve bundan dolayı PKK bu derin yapılardan uzaklaşmayı seçti, onların etkisinden kurtulmaya çalıştı işte o zaman Aydınlık ekibi gerçek yüzlerini göstermeye başladılar. Şimdi anlaşıldı ki bunların PKK ye olan destekleri sadece Kürtleri birbirine kırdırmak içinmiş. Bunların tek amacı Kürtlerin İslami ve insani haklarını elde etmemesi için onları sürekli bir çatışmanın içinde boğmakmış. Şimdi bu fitneyi PKK’nin içinden başlatıp, bir iç çatışma yaratmaya çalışıyor.

PKK onların etkisinden bir nebze kurtulunca şimdi PKK’nin kalbine saldırılar düzenliyorlar. Apo üzerinden PKK’ye diz çöktürmeye kendilerine mecbur etmeye kalkışıyorlar. Derin yapılardan aldıkları derin bilgilerle yine bir fitnenin peşine düştüler. Belki örgüt içi bir bölünme ve çatışma çıkar da kendileri de bundan istifade eder düşüncesindedirler.
Kürt bölgesinde meydana gelen son zamanlardaki barışa doğru atılan olumlu adımları geri çevirmeye çalışıyorlar. Yarın öbür gün PKK’nin içinde bulunan kendisine yakın damarlar vasıtasıyla bölgede yeni bir kaos ortamı oluştururlarsa hiç şaşmam. Bu yapılar hiçbir zaman Kürtlerin iyiliği için çalışmadılar. Sol adına hep PKK’yi kendi halkının islami kimliğini yok etmeye, Müslüman halkını yok etmesi için sırtını sıvazladılar. Onu pohpohlayıp halkının üstüne sürdüler. Şu anda da bu yapılar var olan ateşkes ve barış ortamının bozulması için var güçleri ile çalışıyorlar.

PKK artık kendisini bir sorgulamalı. Dün Kürt illerini kana bulamak için aydınlıkçıların yaptığı karanlık çalışmaları görmeli. Kendi içinde barışa ve kardeşliğe kurşun sıkan bu yapıları deşifre etmeli. Halkı ve halkları birbirine düşman eden karanlık aydınlıkçıları ve onların uzantılarını bölgeye sokmamalı.
 
M.Zülfi Tan / Doğruhaber / Haber - Yorum
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.