Peygamber Sevdalılarından bayramlaşma programına davet

Peygamber Sevdalılarından bayramlaşma programına davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü Hazreti Süleyman yerleşkesinde yapılacak olan bayramlaşma programına tüm Diyarbakırlıları davet etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her bayram gelenekselleşen bayramlaşma programları kapsamında, Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü Hazreti Süleyman Camii bahçesinde yapılacak olan bayramlaşma programına tüm Diyarbakırlılar davet edildi.

Yapılacak olan bayramlaşma programları hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Vakfı Sözcüsü Yahya Oğraş, Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak her yıl bayramlarda gelenekselleşen bayramlaşma etkinliğinin, vakıf bünyesinde Türkiye'nin dört bir tarafında belirlenen yerlerde icra edildiğini belirtti.

Diyarbakır'da yapılacak bayramlaşma etkinliğine yönelik açıklamalarda bulunan Oğraş, 'Diyarbakır'da da Rabbim nasip ederse bu yıl bayramın 2. gününde Hz Süleyman Camii bahçesinde ikindi namazından sonra inşallah bayramlaşma etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Diyarbakır'ın fethi ile birlikte 27 sahabenin şehit edildiği ve medfun bulunduğu Hazreti Süleyman Camii ve bahçesini bayramlaşma yeri olarak özellikle tercih ettik.' dedi.

Diyarbakırlıları etkinliğe davet eden Oğraş, 'Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak tüm halkımızı bayramın 2. Gününde Hazreti Süleyman Camii bahçesinde yapacağımız bayramlaşma etkinliğine davet ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.