Peygamber Sevdalılarından kutlu doğum plaketi

Peygamber Sevdalılarından kutlu doğum plaketi

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Aksaray'da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine maddi ve manevi destekte bulunan kurumlara ve hayırseverlere plaket verildi.

AKSARAY - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Aksaray’da “Yürüyen Kur’an Hz Muhammed” adıyla düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliğine maddi ve manevi destekte bulunan kurumlara ve hayırseverlere plaket verildi.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Aksaray Temsilcileri İlahiyatçı Nezir Tunç ve Mustafa Bilgiç, programa verdikleri desteklerden dolayı Kent FM Müdürü Lokman Gümüşsoy, İtfaiye Müdürü Ali Arı, Nec Elektronik Ses Sistemleri Sahibi Mehmet Evlen ve Hasbihal Mobilya Sahibi Yusuf Karakuş’u ziyaret ederek plaket verdiler.

 

Kent FM Müdürü Lokman Gümüşsoy, plaket takdiminden dolayı platform temsilcilerine teşekkür ederek, “Bu yıl Aksaray’da ikincisi düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinin Aksaray Hükümet Meydanında gerçekleşmesi şehir halkı için bir ilkin de Yaşanmasına vesile oldu. Hayırlı hizmetlere öncülük etmeyi Türkiye’nin her yerinde sürdüren Peygamber Sevdalıları Aksaray’da da bir ilke imza atmışlardır. Biz Kent FM ailesi olarak her zaman için bu hayırlı hizmetlerin destekçisi olacağız ve bize düşen ne ise bunu yerine getirmeye çalışacağız.” dedi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.