PKK tarafından kaçırılan öğretmenden haber alınamıyor

PKK tarafından kaçırılan öğretmenden haber alınamıyor

​Tunceli-Pülümür Karayolu'nda aracı PKK tarafından gasp edilip yakılan öğretmenin bulunması için bölgede aramaların devam ettiği bildirildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişi memleketine gideceği sırada Tunceli-Pülümür Karayolu'nun 46'ncı kilometresinde PKK tarafından aracı gasp edilip yakılan öğretmenin aranma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, "16 Haziran 2017 günü Tunceli-Pülümür karayolu 46.km sinde (1) aracın yandığı bilgisi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerimiz intikal etmiş, yapılan ön incelemede araç içerisinde herhangi bir kişinin olmadığı, aracın tamamen yandığı ve araç sürücüsün kayıp olduğu,  sonrasında yapılan araştırmalarda aracın Şanlıurfa-Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edilmişti." dedildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulgu ve emareye rastlanılmamış olup kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.