Psikopatlar tecrit edilmeli

Psikopatlar tecrit edilmeli

Kadına şiddet meselesi konuşulduğunda mangalda kül bırakmayanlar genelde laik ve sol çevrelerdir.

Kadına şiddetin nedeni olarak da “din” ile “eğitimsizlik” olguları ön plana çıkarılır bu zevat tarafından. Bu söylenenlerin bilimsel bir temelinin olmadığı istatistiklerle net olarak ortadadır. Kadına şiddetin daha çok eğitim seviyesi yüksek çevrelerde yaşandığı bugün net olarak bilinen bir şeydir. Bu bir yana, “kadına şiddet” uygulayanların psikolojik rahatsızlığa sahip, kişiliği tam oturmamış, korkak ve aşağılık kompleksine sahip kimseler olduğu tartışma götürmez bir gerçektir.

Peygamberi örnek aldığını iddia eden bir Müslüman eğer kadına şiddet uyguluyorsa Peygamberden hiçbir şey anlamamış demektir, çünkü Peygamberin hayatında kadına şiddete dair bir örnek yoktur.

Peygamber aleyhissalatu vesselam, “Sizin en hayırlınız eşine iyi davranandır” diye buyurmuştur. Eşine iyi davranan müslüman başka kadınlara da iyi davranmak zorundadır. “Başkalarına zarar vermek ve zarara zararla karşılık vermek yoktur.” diye buyurur Peygamberimiz aleyhissalatu vesselam.

Konuyu bir hutbe formatına sokmadan asıl konumuza girelim. Van’da BDP lokalinden çıkan bir grup insan suretindeki yaratık, yoldan geçen Müslüman kadınlara saldırmışlar.

Kendine erkek diyen 15-20 kişi 5 bayana saldırmış. Alçaklığın, korkaklığın, psikopatlığın, hayvanlığın daha iyi bir tarifi yapılabilir mi? Eğer buna ideolojiniz sebep oluyorsa ne rezil ve pespaye bir ideolojidir bu!

Eğer İslami örtüye olan kininiz buna sebep oluyorsa “kininizle geberin” diyorum.

Birkaç söz de rezil güruhun elebaşlarına… Ağzınızdan “barış” sözcüğünü düşürmezsiniz; ama korkakça saldırılara zemin hazırlar, psikopat gruplara destek çıkarsınız.

O kadar ikiyüzlü ve yalancısınız ki, sizi tarif etmekte zorlanıyor insan.

Tahammülsüz ve kin dolusunuz ve o kininizle gittiğiniz başka yerlerde saldırıya uğruyorsunuz. Başkalarını tahammülsüzlükle suçluyorsunuz utanmadan. İnsanın ar damarı bir defa çatlamayıversin yapmayacağı rezillik yoktur.

Son sözler aklı başında insanlara.

Huzur ve güven ortamı isteniyorsa ikiyüzlü yaratıklar ve psikopatlar tecrit edilmelidir. Sokak jargonunun kimseye faydası yoktur.

Kimliksiz, kişiliksiz, korkak ve rezil güruhun yaptığı yanına kar kalırsa yarın daha büyük provakasyonlara girişebilirler.

İradesini teslim etmemiş kişiler seslerini şimdi yükseltmezlerse ne zaman yükselteceklerdir?
 

Hüseyin Kaya / Doğruhaber / Yorum

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.