Ramazan Sokağı’nda etkinlikler devam ediyor

Ramazan Sokağı’nda etkinlikler devam ediyor

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı’nın 4.gününde Yazar İkbal Gürpınar ve eşi tasavvuf müziği sanatçısı Emre Ermiş Aksaray halkı ile buluştu.

Ramazan Sokağı’nın 4.gününde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Yazar İkbal Gürpınar halkla buluştu. Programı, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu binlerce kişi izledi.

Düzenlenen etkinlikte İkbal Gürpınar’ın eşi “Düştüm Kâbe Yollarına” isimli ilahiyi seslendirdi. İkbal Gürpınar programda yaptığı konuşmada, Kur’an-ı Kerimi mutlaka iyi okuyup anlamak ve hayatımızı ona göre yaşamamız gerektiğine vurgu yaparak çok önemli mesajlar verdi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise yaptığı kısa konuşmada, “Her şeyden önce çok teşekkür ediyorum. Hem güzel şiirlerinizle hem de vermiş olduğunuz güzel bilgilerle bizleri mesut ettiniz. Ramazan ayında halkımıza güzel bir gece yaşattınız. Çok teşekkür ederiz.” diyerek İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Program sonrası İkbal Gürpınar, Aksaray’a getirdiği “Elbet Bir Gün” adlı 1000 adet kitabı okuyucularına ücretsiz dağıttı. (Ömer Yıldırım- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.