Sağlam’dan Umut Kervanı’nın kurban kesimhanesine ziyaret

Sağlam’dan Umut Kervanı’nın kurban kesimhanesine ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Umut Kervanı Vakfı’nın kesimhanesini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Umut Kervanı Vakfı Kesimhanesini ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, fakir ve muhtaçlara kurban eti dağıtan vakıf yetkililerinin bayramını kutladı.

Her yıl Kurban Bayramında binlerce fakir ve muhtaç aileye kurban eti dağıtan Umut Kervanı Vakfı’nın bu yıl da yardımları sürüyor. 6-8 Ekim 2014 Kobani bahaneli olaylarda kurban eti dağıtırken hunharca katledilen HÜDA PAR üyeleri Şehid Yasin Börü ve arkadaşları, Umut Kervanı aracılığıyla bu hayırlı hizmet sonucunda şehadet kavuşmuşlardı.

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı’nın Yenişehir ilçesi Üçkuyular TOKİ semtindeki kesimhanesini ziyaret eden Sağlam ve beraberindeki heyet, kurban kesimiyle ilgilenen yetkililerin bayramlarını tebrik ederek kolaylıklar diledi.

Umut Kervanı Vakfı ayrıca, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz için Avrupa Yetim-Eli Derneği tarafından vekâleten gönderilen sığırı da kesip, etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.