Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beraat Kandilini kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beraat Kandilini kutladı

Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili münasebetiyle bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beraat Kandilinin İslam ümmetinin vahdetine vesile olmasını diledi.

Tahmazoğlu, Beraat Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajında, Müslümanların Beraat Kandiline ulaşmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirterek, “Günahlardan arınma ve aklanma anlamına gelen bu mübarek gecenin ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Berat Kandilinde yapılan dua ve iyiliklerin öneminin büyük olduğunu belirten Tahmazoğlu, “Berat Kandili mübarek Ramazan Ayını müjdeleyen bir gündür. Mübarek gün ve geceler günahlardan ve olumsuzluklardan kurtuluş için bir vesile olarak görülmelidir. Berat Kandili, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna gecelerden birisidir.” ifadelerini kullandı.

Berat Kandilinde yapılan dua ve iyiliklerin öneminin büyük olduğunu belirten Tahmazoğlu, “Böylesi mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlık ve kırgınlıklara son verip nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak kırık kalpleri onarmalıyız. Bu mübarek gecelerde kendimize ve tüm insanlığa dua edelim. Bu vesile ile Berat Kandilinizi kutluyor. İslam alemin, memleketimize, huzur getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler