Şahinbey Belediyesi ve PTT arasında protokol

Şahinbey Belediyesi ve PTT arasında protokol

​Şahinbey Belediyesi, PTT ile emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin PTT gişelerinden ödenebilmesi için protokol imzaladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep PTT Baş Müdürü Zekai Özkan arasında imzalanan protokol sonrasında vatandaşlar belediye binasına gelmeden vergilerini en yakın PTT şubelerinden yatırabilecekleler.

İmzalanan protokolün ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın işini kolaylaştırmak adına bir çalışmaya daha imza attıklarını belirtti.

Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak Gaziantep PTT Baş Müdürlüğümüz ile protokol imzaladık. Bundan sonra Gaziantep’teki tüm PTT şubeleri Şahinbey Belediyemiz adına vergi tahsilatı yapabilecek. Vatandaşlarımız belediyemize yatırdığı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini belediye binamıza gelmeden tüm PTT şubelerine yatırabilecekler. Bu iş birliğinden dolayı PTT Baş Müdürümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

Gaziantep PTT Baş Müdürü Zekai Özkan da il dışındaki vatandaşlarında Şahinbey Belediyesine olan borçlarını Türkiye’nin her yerindeki PTT şubelerinden ödeyebileceklerini belirtti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.