Şahinbey Belediyesinden çiftçilere destek

Şahinbey Belediyesinden çiftçilere destek

Gaziantep’te açılan "11'inci Gaptarım Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı" ile "16'ncı Gapfood Gıda Fuarı"nda stant açan Şahinbey Belediyesi, çiftçilere verilen destek ve çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Fuarlarda üretici ve tüketici bir araya gelirken, Şahinbey Belediyesi vatandaşlara hizmetlerini anlatan bir stant kurdu. Fuarın ilk gününde Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ile Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Şahinbey Belediyesi standını ziyaret ederek bilgi aldı.

Vatandaşlar kurulan stantta özellikle çiftçilere verilen ve verilecek olan destekle ilgili bilgiler alırken, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu da stanttı ziyaret eden vatandaşlara çam fidanı, çiçekler ve çeşitli hediyeler verdi.

Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tahmazoğlu, belediye olarak her zaman çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak toplumumuzun her kesimine destek sağlıyoruz. Sağlamaya da devam ediyoruz. Çiftçilerimizde bunların başında geliyor. Çiftçilerimize öncelikle 6 bin 200 ton arpa ve buğday tohumu desteği sağladık. Daha sonra ise 6 bin ton gübre, 14 bin ton hayvan yemi desteği sağladık. Bunun dışında 900 bin adet zeytin ve fıstık fidanı çiftçilerimize dağıttık. Son olarak da ihtiyaç sahibi 243 aileye yüzde 100’ünü belediye olarak karşıladığımız 2 bin 751 adet canlı hayvan desteği sağladık. Amacımız; şehrimizde hayvancılığı geliştirip üretimi arttırmak.” dedi.

İLKHA


Şahinbey Belediyesinden çiftçilere destek

Şahinbey Belediyesinden çiftçilere destek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.