Şahinbey Belediyesinin fuardaki standı yoğun ilgi gördü

Şahinbey Belediyesinin fuardaki standı yoğun ilgi gördü

Gaziantep'te açılan “Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı (BUILDEAST)” ile eş zamanlı olarak açılan “Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı (GAYRİMENKUL)” fuarlarında stant açan Şahinbey Belediyesinin standı yoğun

Yaptığı sosyal konut projeleri ile binlerce kişiyi ev sahibi yapan Şahinbey Belediyesi Gaziantep’te ilk kez açılan “Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı (BUILDEAST) ile eş zamanlı olarak düzenlenen “Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda (GAYRİMENKUL)” stant açtı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) açılan fuarı ve Şahinbey Belediyesinin standını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak inşaat alanının her bölümünde yer aldıklarını, bu vesileyle yaptıkları çalışmaların tanıtımı, inşa ettikleri konutların satışını bu fuarda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Son zamanlarda inşaat maliyetlerinin artmasına rağmen kendilerinin konut fiyatlarını artırmadıklarını belirten Tahmazoğlu, “İnşaat sektörü birçok sektörü tetikleyen lokomotif bir sektör. Bu anlamda hem inşaat firmalarının hem de üreticilerin olduğu bir alan ve bizde Şahinbey Belediyesi olarak standımızı kurduk. Şahinbey Belediyesi olarak şu ana kadar 3 milyar liralık yatırım yapmışız ve yapmış olduğumuz 10 bine yakın konut, bin 200’ün üzerinde iş yeri, kentsel dönüşümde 8 bin 200’ün üzerinde binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra yapmış olduğumuz pazar yerleri, sosyal tesisler ve gençlik merkezleri var. Baktığınızda inşaat alanının her bölümünde Şahinbey Belediyesi olarak yer alıyoruz. Bu vesileyle yaptığımız çalışmaların tanıtımı ve üretmiş olduğumuz konutların satışını biz bu fuarda gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Uygun fiyatlarla vatandaşları ev sahibi yapmak istediklerini belirten Tahmazoğlu, “76 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla 1+1 konutlarımız, 118 bin TL’den başlayan 2+1 konutlarımız ve 132 bin TL’den de başlayan 3+1 konutlarımız var. Bugünkü maliyet oranlarına bakarsanız, bu fiyatlara, bu daireleri almak ve yapmak aslında mümkün değil. Fakat biz daha önceden yaptığımız için fiyatları güncellemedik. Bu fiyatlarla vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.