​Şahinbey ilçesinde 613. parkımızı yaptık

​Şahinbey ilçesinde 613. parkımızı yaptık

​Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinde 613’üncü parkı yaptıklarını söyledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından ilçenin yeni mahallelerinden olan Mavikent Mahallesi’ne yeni bir park daha yaptı.

Şahinbey ilçesinin yeşil alan miktarını yaptığı parklarla artıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent 5’inci etapta yapılan sosyal donatıları ve yeni park çalışmasını ekibi ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesinin yapılan tesisler ve parklarla hızla geliştiğini belirtti.

Tahmazoğlu, “Mavikent’te aslında yeni bir şehir oluşturduk. Burada 5 binin üzerinde yaptığımız konutlar, bunun yanında vatandaşların yaptığı konutlarda var. Aynı zamanda Şahinbey Oto Sanayi sitemizde burada. Bu bölgemiz okullarıyla, camisiyle, parklarıyla ve sosyal tesisleriyle tam bir yaşam alanına dönüştü. Mavikent 5’inci etaptaki konutları teslim ettik. Bu etaptaki parkları da tamamlamak üzereyiz. Şu anda Şahinbey’de 613’üncü parkımızı yaptık. Parkımızı gezdik oldukça güzel bir park oldu. İçerisinde spor alanı, piknik alanları ve çocuk oyun gruplarıyla vatandaşlarımız burada gönüllerince zaman geçirebilecekler. Mavikent Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.