Şahinbey ilçesine 35 cami yaptık

Şahinbey ilçesine 35 cami yaptık

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,Şahinbey ilçesine şu ana kadar 35 cami yaptıklarını söyledi.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Halk Günü”nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların taleplerini dinledi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla karşılıklı diyalog çerçevesinde tüm sorunları birlikte çözüme kavuşturduklarını belirten Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçesinin daha önceki halini hatırlarsanız. Şahinbey kocaman bir köy gibiydi. Şimdi bütün mahallelerimiz sosyal tesisleri ve parklarıyla konforlu birer yaşam alanına dönüştü. Bugüne kadar Şahinbey ilçemize 606 tane park yaparak vatandaşların hizmetine sunduk. Bunların yanında halen yapımı devam edenler var. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı Şahinbey’imizde tüm vatandaşlarımıza hizmet vermekte." dedi.

"İlçemize 35 tane cami yaptık

Tahmazoğlu, şunları dile getirdi:

"Şu anda sosyal tesis sayımız 120’yi aştı, 50 tanede inşaatı devam eden tesisimiz var. Yılsonuna kadar bu tesislerimizi de tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca da cami inşaatlarımız devam ediyor. Şu ana kadar Şahinbey Belediyesi olarak ilçemize 35 tane de cami yaptık. Restorasyon çalışmalarında da rekor kırdık. Özellikle Şehreküstü Bölgesi’nde 11.2 kilometrelik sokak sağlıklaştırması gerçekleştirdik.  O bölgede Şahinbey Milli Mücadele Müzesi’ni ise mutlaka görmenizi isterim. Sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerimize yönelik Fen Lisesi, Üniversite hazırlık, Yabancı Dil ve Müzik Kursları gibi birçok kurslar düzenleyerek 400 binin üzerinde kişiye kurs verdik. Belediye olarak 4 okul yaprak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hizmetine sunduk. Öğrencilerimize bisiklet, spor ayakkabı hediye ediyoruz. Şimdi de Takdir Belgesi alan tüm öğrencilerimize kol saati hediye edeceğiz. Tüm bunları sizlerin duası ve desteği ile yapıyoruz."

Vatandaşların genelde yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirten Tahmazoğlu, "Sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Onların taleplerini sahada da alıyoruz. Bugün de belediyemizde bir araya gelerek, bir ‘Halk Günü’ gerçekleştirdik. Genel olarak vatandaşlarımız memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Tabi bunun yanında ufak tefek talepleri de oldu. Bunların bir kısmı bizimle ilgili, bir kısmı başka kurumlarla alakalı. Bu konuda gerekli yönlendirmeleri yaptık. Genel olarak bir problem yok, vatandaşlarımız yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade ettiler."

Halk Gününde Tahmazoğlu ile yüz yüze görüşen, istek ve taleplerini ileten vatandaşlar da kendilerine böyle bir imkan sağladığı için kendisine teşekkür ettiler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.