Şahinbey Kongre Merkezi 25 Aralık'ta açılacak

Şahinbey Kongre Merkezi 25 Aralık'ta açılacak

Gaziantep'in yeni mahallelerinden olan Akkent'te yaptırılan Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi'nin açılışının 25 Aralık'ta olması planlanıyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'nde yaptırılan Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla sürerken, merkezin yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kongre merkezinin açılışını 25 Aralık'ta yapmayı planladıklarını söyledi.

İnşaat çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını anlatan Tahmazoğlu, "Bu yılbaşında temelini attığımız Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Kaba inşaatının büyük bir kısmı tamamlandı. Duvar sıvası, elektrik gibi ince işleri yapılıyor. Bu bina ayrıca kendi içinde de bir rekor kırmış olacak. 35 bin metrekarelik inşaat alanı ile hassas ve ince işçiliği olan bir yapı, inşallah bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacaktır. Hedefimiz, bu güzel tesisimizi Gaziantep'imizin kurtuluş tarihi olan ve çok büyük bir anlam taşıyan 25 Aralık 2018 tarihinde açılışını gerçekleştirebilmek. Bunun için ekiplerimiz gece gündüz demeden üç vardiya ile 24 saat çalışıyorlar. Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize çok güzel bir eser kazandırmak istiyoruz. Tesisimiz çok büyük ve fonksiyonel. Sadece Gaziantep'in değil, bölgenin ihtiyacını karşılayacak. Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi'mizin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.