Siyonist çete Kayseri'de tel'in edildi

Siyonist çete Kayseri'de tel'in edildi

Mescid-i Aksa'yı kapatıp, Filistinlileri katleden Siyonist terör çetesi, Kayseri'de düzenlenen basın açıklamasıyla tel'in edildi.

Kayseri'de İslami sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, Mescid-i Aksa'yı kapatıp, Müslümanların ibadet etmelerine engel olan ve Filistinlileri katleden Siyonist terör şebekesine tepki amaçlı basın açıklaması düzenlediler.

Bürüngüz Camii'nin önünde STK'lar adına "Mescid-i Aksa'ya sahip çık" konulu açıklamayı Av. Baki Coşkun okudu.

Siyonist çetenin, var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç ederek, küstahlığına devam ettiğini belirten Coşkun, Müslümanların Mescid-i Aksa'ya sokulmamak için her türlü çabanın sergilendiğini söyledi.

Coşkun, "İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın her kapısında sözde İsrail polisi denilen katiller sürüsü bekliyor. Mescidin kliniği tarumar edilmiş, içerideki tüm dolapların kapıları kırılmış, tüm kuyuların kilitleri parçalanmış ve içerisi savaş alanına çevrilmiş durumdadır. Siyonist İsrail istediği zaman ezanı susturmakta, istediği zaman Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girmesini yasaklamaktadır. Siyonist İsrail'in İç Güvenlik Bakanı olarak nitelendirdiği insan kasaplarından Gilad Erdan, tüm Müslümanların gözüne bakarak, 'Mescid-i Aksa bizim elimizde, açılıp kapanması konusunda son söz İsrail'e aittir. Diğer devletlerin konuyla ilgili ne düşündüklerini umursamıyoruz.' demesi meydan okumadır. Yazıktır ki bu meydan okumaya karşı İslam ülkelerinin yöneticileri en ufak bir tepki göstermemektedirler. İsrail'in varlığına alışmak, İsrail ile normalleşmeyi kabul etmek, İsrail'in zulmünü görmezden gelmek her Müslüman için bir utanç vesilesidir." dedi.

İsrail'le bütün diplomatik ilişkilerin gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Coşkun, "İsrail ile tüm ticari ilişkiler gözden geçirilmelidir. Mescid-i Aksa'nın tasarruf hakkının Müslümanlarda olduğunu gösteriniz. Başta Filistinli Müslümanlar olmak üzere hepimizin yüreğine su serpin." şeklinde konuştu.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler