Siyonist işgalciler Kudüs'teki gerilimi tırmandırmayı sürdürüyor

Siyonist işgalciler Kudüs'teki gerilimi tırmandırmayı sürdürüyor

Siyonist işgalci gasıplar, bu sabah erken saatlerden el-Meğaribe Kapısı'ndan mübarek Mescid-i Aksa avlusuna bir kez daha baskın düzenledi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bu sabah 25 Yahudi gasıp, işgal rejiminin sözde polislerinin desteğiyle ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyip avluda kışkırtıcı turlar attı.

Mescid-i Aksa hemen her gün sabah ve öğle vakitlerinde bir dizi baskın ve ihlale maruz kalırken Yahudi bayramları döneminde bu baskınlar daha da artıyor.

Mescid-i Aksa murabıtı Henadi Halevani, işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya girmesinin kolaylaşması için siyonist işgalci rejimin Kudüs halkına yönelik keyfi tedbirleri, ihlalleri ve uzaklaştırmalarının gerçek sebebinin Mescid-i Aksa'yı yalnızlaştırmak olduğunu ifade etti.

Halevani, genelde tüm Filistin halkını özelde ise Kudüs halkını Mescid-i Aksa'da namaz kılmak için gayret göstermeye, yerleşimci teröristlerin planlarını bozmak ve İslami mirasın Yahudileştirilmesini önlemek üzere sürekli olarak Aksa'da hazır bulunmaya çağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.