Sokağa çıkma yasağı sorusuna Bakan Soylu'dan yanıt: Alamayacağımız hiçbir tedbir yok

Sokağa çıkma yasağı sorusuna Bakan Soylu'dan yanıt: Alamayacağımız hiçbir tedbir yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında sosyal izolasyonun sağlandığını belirtti.

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen canlı yayına konuk olan ve soruları yanıtlayan Bakan Soylu, Coronavirus ile ilgili kararları alırken dünyadan daha cesur hareket ettiklerini ve almaları gereken tedbirleri de zamanında aldıklarını söyledi.

Sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceğine ilişkin soruya Soylu, alamayacakları hiçbir tedbirin bulunmadığını belirterek, "Türkiye'de sosyal izolasyon sağlandı. Hiçbir tedbir almaktan çekinmeyiz. Şu anda yaklaşık yüzde 95 civarında hayat eve çekildi. Yarını ve öbür günü de izleyeceğiz. Sabahleyin valilerimize söylediğim şudur. Şehir içi giriş ve çıkışların kontrolünü daha fazla artırın. Hiçbir özel aracı sektirmeyin. Otobüsler muhakkak kontrol edilecek. 'Şehir içi özel taşımada ister belediye ister halk otobüsü ister minibüs olsun her birini tek tek kontrol edin. Sosyal mesafeyi ihlal edecek ne varsa, araba bağlanması gerekiyorsa, kamu, tüzel beni ilgilendirmiyor hepsini bağlayın' dedim."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler