Tahmazoğlu: Çocukların hayata hazırlanmasında öğretmenlerin rolü büyük

Tahmazoğlu: Çocukların hayata hazırlanmasında öğretmenlerin rolü büyük

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geleceğin teminatı olan çocukların hayata hazırlanmasında öğretmenlerin çok önemli bir göreve sahip olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle yayımladığı mesajla bütün öğretmenlerin, ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Tahmazoğlu, mesajında şunları kaydetti: "En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Öğretmenlerimiz tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olmuşlardır. Bizi yetiştiren, eğiten ve öğreten geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde büyük rol oynayan öğretmenlerimizin değeri Hazreti Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözünden anlaşılmaktadır. Öğretmenlerimiz toplumun bütün kesimlerine yol gösteren örnek insanlar olmuşlardır. Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diler, genç nesillere modern bilim ve teknolojinin ışığında eğitim-öğretim veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.