Tarım ve Hayvancılık Fuarı sona erdi

Tarım ve Hayvancılık Fuarı sona erdi

Türkiye’de düzenlenen tüm tarım fuarları arasında 7 iklim kuşağına uygun ürün yelpazesinin sergilendiği tek fuar olan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 8-12 Ekim tarihleri arasında düzenlendi.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Bursa 17. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı" (BURTARIM 2019) ile "12. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı sona erdi.

Ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip tarım ve hayvancılık sektöründe büyük yeri olan, Türkiye’de düzenlenen tüm tarım fuarları arasında 7 iklim kuşağına uygun ürün yelpazesinin sergilendiği tek fuar olan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı sona erdi. Üretim yapan fuar katılımcısı firmaların pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, çiftçileri yeni teknolojiler ile buluşturarak verimliliklerini arttırmak ve ihracatın artmasına katkı sağlaması amaçlanan fuar, 8-12 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.

Tüyap Tarım Fuarlarının gerek ziyaretçi sayısı gerekse metrekare bakımından en büyük halkalarından olan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, her yıl büyüyen ivmesi ile dikkat çekiyor. 2018 yılında 58 farklı ülkeden ve Türkiye'nin 80 ilinden gelen 261.458 kişi tarafından ziyaret ettiği fuar, sektörde lider konumunda.

Hem sanayi hem de tarım kenti olan Bursa’da 5 ayrı salon ve açık alanda toplam 50 bin m2 alanda 17. kez kapılarını açmaya hazırlanan Fuar,  275 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla kıtalar arası bir hüviyete sahip.

Bursa Hayvancılık Fuarı ile eş zamanlı olarak organize edilen; tarım makinelerinden bitkisel üretim firmalarına, hayvancılık ekipmanlarından traktör modellerine, tohumdan tarım aletlerine kadar geniş ürün kapsamı ile dikkat çeken fuar,  sektörde önemli bir yere sahip.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler