Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani öğrencilerle birlikte çevre temizliği yaptı

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani öğrencilerle birlikte çevre temizliği yaptı

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, farkındalık oluşturmak amacıyla Tatvan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte okul çevresinde temizlik yaptı.

430 öğrenci ve 28 idarecinin destek verdiği okul çevresinde yapılan temizlikte, onlarca poşet dolusu çöp toplandı.

Bilinçsizce yere atılan pet şişe, naylon poşet, cam, şişe ve kartonları toplayan öğrenciler, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için vatandaşların duyarlı olmasını istediler. Yaklaşık bir saat süren temizlik çalışmasında bir kamyon dolusu çöp toplandı.

"Temiz Şehir, Temiz Tatvan" temizlik kampanyasına destek veren öğrenciler ile bir araya geldiklerini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sosyal sorumluluk projesine desteklerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Geylani, "İlk olarak şunu belirtmek isterim ki temizlik kirletmemekle başlar. Amacımız sadece bu alanları temizlemek değil, tüm halkımızı bilinçlendirip şehrimizi tertemiz bir hale getirmektir. Bir şehirde yatırım, park, bahçe ve dev hizmetler yapabilirsiniz, ancak o şehirde temizlik yoksa yapılan hizmetlerin hiçbir anlamı yoktur. Gelecek nesillerin emanetçisi olarak bu şehre hep birlikte sahip çıkmalıyız. Temizlik bilincini de hep birlikte vatandaşlara aşılayabiliriz. Gelişi güzel sağa sola atılan çöpleri, yine atan kişinin babası, amcası, dayısı veya bir yakını temizliyor. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını istiyoruz. Bu çalışmayı yapan lisemizin öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.