Tesislerimizdeki çeşitli kurslardan 760 bin kişi faydalanıyor

Tesislerimizdeki çeşitli kurslardan 760 bin kişi faydalanıyor

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi bünyesinde sosyal, kültürel, spor ve eğitim alanlarında hizmet veren tesislerde çeşitli kurslardan 760 bin kişinin faydalandığını söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin önemli gençlik merkezlerinden olan Yaşar Torun Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek, eğitim gören öğrencilerle ve kursiyerlerle sohbet etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'ne bağlı 195 sosyal tesisi ve gençlik merkezinde 7'den 77'ye her yaştan vatandaşa hizmet verildiğini belirtti.

Şahinbey Belediyesi bünyesinde sosyal, kültürel, spor ve eğitim alanlarında hizmet veren tesislerde çeşitli kurslardan 760 bin kişinin faydalandığını belirten Tahmazoğlu, "Biz belediyeciliğe sadece yol, kaldırım, park, asfalt ve temizlik olarak bakmıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kültürden sanata, eğitimden spora birçok konuda projeleri hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda değişik bölgelerde hizmete sunduğumuz gençlik merkezi ve sosyal tesislerle vatandaşlarımızı sosyal yaşamın içine çekiyoruz." dedi.

Gençlik merkezi ve sosyal tesislerindeki kurslar ve kurslarda verdikleri eğitimlerle ilgili de bilgi veren Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Bilgisayar, İngilizce, okuma-yazma, anasınıfı, el sanatları, makine nakışı, kuaförlük, gitar, bağlama, ebru, ney, step, aerobik ve satranç kurslarına ek olarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına özel kurslara gidemeyen dar gelirli öğrencilerimize eğitim kursu imkanı sunuyoruz. Buralarda eğitim gören öğrenciler önemli başarılar elde ederek önemli liseleri ve üniversiteleri kazanıyorlar."

İLKHA


'Tesislerimizdeki çeşitli kurslardan 760 bin kişi faydalanıyor'

'Tesislerimizdeki çeşitli kurslardan 760 bin kişi faydalanıyor'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.