Trabzonlulardan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na sıcak ilgi

Trabzonlulardan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na sıcak ilgi

Bir dizi temasları kapsamında Trabzon'da bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Bir dizi temasları kapsamında Trabzon'da bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Karadenizli vatandaşların sıcak ve yakın ilgisiyle karşılaştı.

Tarihi İskender Paşa Camii'nde akşam namazını cemaatle kılan Yapıcıoğlu, namazın ardından camii avlusunda kendisiyle tanışmak isteyen vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.

Yapıcıoğlu'na sıcak ilgi gösteren vatandaşlar, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiklerini belirterek çalışmalarında da başarılar dilediler.

HÜDA PAR olarak kardeşliğe çok büyük ehemmiyet verdiklerini ve kim olursa olsun tüm Müslümanları ayırım yapmaksızın, Allah için çok sevdiklerini söyleyen Yapıcıoğlu ise, "Sizi Allah için çok seviyoruz. Biz O’nun (cc) kullarıyız. Trabzon Diyarbakır’dır, Diyarbakır da Trabzon. Memleketin her tarafı hepimizindir. Mülk bütünüyle Allah'ındır. O’nun mülkünde gezeceğiz, tanış olacağız, birbirimizi sevecek ve sonra birbirimize dua edeceğiz. Bir milyar 700 milyon kardeşim var elhamdülillah. Dünyada bundan daha büyük bir zenginlik var mı? Bu sevgi ve beraberlik dünyayı cennete çevirecek olan şeydir. Kardeşliğimizin farkında olursak bu dünyayı cennete çevirebiliriz." dedi. (İLKHA)







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler