Tunceli-Pülümür Karayolu'nda öğretmene ait araç yanmış halde bulundu

Tunceli-Pülümür Karayolu'nda öğretmene ait araç yanmış halde bulundu

Tunceli-Pülümür Karayolu'nda yanmış halde bulunan bir öğretmene ait aracın sürücüsüne ulaşılmaya çalışılıyor.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, dün saat 17.00 sıralarında Tunceli-Pülümür Karayolu'nun 46'ncı kilometresinde bir aracın yandığı ve araçta herhangi bir kişinin olmadığı şeklinde bilgiler alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan incelemelerde yanan Renault marka aracın, Şanlıurfa-Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edilmiştir. Olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilmiş, itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla araçtaki yangın söndürülmüş, yapılan ilk incelemelerde araç sürücüsünün olay yerinde olmadığı, aracın anahtarının üzerinde olduğu ve aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği anlaşılmıştır.  Araç, Pülümür ilçesine çekilerek yapılan inceleme neticesinde, araç üzerinde çok sayıda mermi deliğinin olduğu, araç içerisinde ve çevresinde herhangi bir kan izinin olmadığı tespit edilmiştir." denildi.

Kayıp olan araç sürücünün bulunması için bölgeye İHA ve jandarmaya bağlı birliklerin gönderildiğinin bildirildiği açıklamada, arama faaliyetlerinin devam ettiği ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler