​Turgut: Kardeşlik turnuvasında her iki takım da kazanmıştır

​Turgut: Kardeşlik turnuvasında her iki takım da kazanmıştır

HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kollarının düzenlendiği "Kardeşlik Futbol Turnuvası"nın final maçı sonrası konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, bu kardeşlik turnuvasında mağlubiyetin olmadığını her iki takımın da kazandığını söyledi.

HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları tarafından geçtiğimiz ay 17 takımın karşılaşmalarıyla startı verilen "Kardeşlik Futbol Turnuvası"nın final maçına katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, kardeşlik ve güzel örneklik sergilediklerinden dolayı gençlere teşekkür etti.

Silvan Ziraat stadında 12 Eylül tarihinde günde 2 maç müsabakası şeklinde startı verilen "Kardeşlik Futbol Turnuvası" eleme turundan geçen 8 takım çeyrek finale kalmıştı. Yarı finalin ardından final maçı, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Turgut ve ilçe başkanı Adnan Balyen’in katılımıyla bir spor tesisinde oynandı.

Final maçı Şef Spor'un 6-3'lük galibiyeti ile sonuçlandı.

Galibiyeti elde eden Şef Spor takımına kupayı takdim eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, futbolda sergiledikleri kardeşlik ve güzel örnekliklerinden dolayı her 2 takıma da teşekkür etti.

Turgut, "İlk olarak şunu belirtmek isterim ki bu maçın mağlubu yok. 2 takım da kazandı, 2 takımı da takdir ediyorum. Köylerden ve Silvan merkezden olmak üzere 17 takımdan yaklaşık 170 civarı genç ile tanıştınız, bu da sizler için bir kazançtır. Sonraki görüşmelerinizde birbirinize daha çok dostça ve muhabbetle, samimiyetle sormalı ve selamda bulunmalısınız. Bizler için lazım olan da budur. Hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin birbirimizi sormamız da bizim için bir kazançtır. Malumunuz 1 aya yakın bir zamandır müsabakalar devam ediyordu, bugün nihayete erdi. Bugünün tarihini kendimize belirleyelim, namaz kılmayan kardeşlerimiz var. Namaza başlasın, namaz bütün günah ve kötülüklerden alıkoyar. Namaz kalplere ve ruhlara ilaç gibi gelir, aile bağlarını güçlendirir." dedi.

Turnuvanın güzel geçtiğini ve önümüzdeki aylarda tekrardan yeni bir turnuva düzenleyeceklerini söyleyen HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selman Biçen de katılımlarından dolayı tüm takımlara teşekkürlerini ileterek, bu tür sosyal faaliyetlere devam edeceklerinin altını çizdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.