Türkiye Aile Meclisi Başkanı Çevik: Sapkınlığın merkezi olan dernekler kapatılmalı

Türkiye Aile Meclisi Başkanı Çevik: Sapkınlığın merkezi olan dernekler kapatılmalı

​Türkiye'de topluma dayatılmaya çalışılan cinsi sapkınlıklara karşı "Çağın Fitnelerine Karşı Aileyi Koruma" temasıyla Kocaeli'de basın açıklaması düzenlendi.

Halkın değerlerine rağmen sapkınlığı yaymak isteyen gruplara halkın her kesiminden tepkiler gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde düzenlenen basın açıklamaları ve tepki gösterileri sürüyor.

Cuma namazı sonrası bir araya gelen Kocaeliler, Fevziye Camii'nde tepkilerini dile getirerek basın açıklaması düzenledi.

Türkiye Aile Meclisi öncülüğünde düzenlenen, çeşitli STK ve parti temsilcilerinin de destek verdiği basın açıklamasında küresel sapkın lobiye tepkiler dile getirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklaması, Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik'in yaptığı konuşmayla devam etti.

"Herkesi bu sapkınlığa karşı uyanık olmaya davet ediyoruz." diyen Çevik, "Bütün ülkeyi ve yetkilileri uyandırmamız lazım. Aile Bakanlığı, 2019-2020-2021 raporunda, 'kadın için ev, aile tehdittir' raporu yayımladı. Çünkü feministler orada da iş başında. Küresel bir güç var ortada. Biz buna karşı feminist, eşcinsel terör örgütlerinin kapatılması, bataklığın kurutulması için 'toplumsal cinsiyet eşitliği' veya 'toplumsal cinsiyet adaleti' maskesi adı altında eşcinselleştirme operasyonuna hayır diyoruz." dedi.

"Üzerimize düşeni yapmak zorundayız"

Konuyla ilgili hazırladıkları raporu yetkililere sunduklarını dile getiren Çevik, "Biz raporumuzu yetkililere sunduk. Ancak bu konuda STK temsilcileri olarak anne babalar olarak bizler üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Bu konuda da kurtuluş Kur'an'dadır. Kur'an'ı anlayarak okumalıyız ve çocuklarımıza okutmalıyız. Bunun için de Kur'an-ı Kerim derslerinin seçmeli değil zorunlu olması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.


"Tepki yürüyüşlerimiz ve basın açıklamalarımız devam edecek"

Düzenlenen basın açıklamaları ve yürüyüşlerin devam edeceğini dile getiren Çevik, "8 Ekim'de Düzce'de, 14 Ekim'de başta İstanbul Fatih Camii'nde olmak üzere 81 ilde eş zamanlı olarak, 23 Ekim'de Konya'da 200 STK'nın katılımıyla ve 30 Ekim'de Ankara'da 300 STK'nın katılımıyla tepkilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm halkımızı düzenleyeceğimiz programlara katılmaya davet ediyoruz." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

"Hiçbir ideoloji, sistem veya inanç kadına İslam'ın verdiği haklardan daha üstününü veremez"

Programda basın açıklamasını okuyan Kocaeli Gençlik Derneği Başkanı Hanzala Yayla, İslam dininin Peygamberimizin dili ile cenneti kadının ayakları altına serdiğini söyledi.

Yayla, "Hiçbir ideoloji, sistem veya inanç kadına İslam'ın verdiği haklardan daha üstününü veremez. Cennet Müslüman anaların ayağı altındadır. Her kadın ya annedir ya da anne adayıdır. Bu sapkın gruplar ise annenin ayağının altından cenneti alıp onu cennetsiz bırakmaktadır. Kadın adına yapılacak her çalışmada aile merkeze oturtulmalı ve aileyle kadın korunmalıdır. Aile birliğini dağıtan Avrupa'dan ithal dayatma kanunlar olan CEDAW, sözde iptal edilen İstanbul Sözleşmesi'nin alt yasa ve kanunları derhal iptal edilmeli; yerine inancımız, kültürümüz, örfümüz dikkate alınarak tekrar düzenleme yapılmalıdır." dedi.

"Sapkınlığın merkezi olan dernekler kapatılmalı"

Sapkın derneklerin kapatılması gerektiğini dile getiren Yayla, "Hükümet, sapkınlığın merkezi olan LGBT derneklerini kapatmalı, bunların finansman kaynaklarını kesmeli, sapkınlığı yaymaya çalışanları ve destek verenleri cezalandırmalıdır. Bu zihinsel sapkın hastalığa yakalananları tedavi etmeli, tedaviye yanaşmayan ve toplumun huzurunu bozmakta ısrar edenleri toplumdan izole etmelidir." ifadelerini kullandı.

"Sınırsız ve sorumsuz özgürlük olamaz"

Yayla, açıklamanın sonunda şöyle konuştu:

Sınırsız ve sorumsuz özgürlük olmaz. Bir kişinin özgürlüğü diğer kişinin özgürlük sınırında biter. Sınırsız ve sorumsuz özgürlüğü savunanlar toplumu terörize ederler. Bütün insanlığın huzurunu ve ahlakını bozan, cinsiyetsizliği ve soysuzluğu yayanların bu halleri özgürlük adına savunulamaz. Unutmayın ki gerçek gerçek ve tek özgürlük Allah'a kul olmak ve onun emirlerine teslim olmaktır.
Basın açıklamasının ardından İTTİHADUL ULEMA üyelerinden Molla Nizamettin Yaçin'in yaptığı dua ile program son buldu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.