​Türkiye Aile Meclisi'nden ailelere destek ziyareti

​Türkiye Aile Meclisi'nden ailelere destek ziyareti

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde kaçırılan çocukları için oturma eylemi yapan annelere bir destek de Türkiye Aile Meclisi'nden geldi.

HDP Diyarbakır İl Başkanlığının önünde evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret eden Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik ile beraberindeki heyet, ailelerin yanında olduklarını belirtti.

Türkiye'nin 81 ilinden 3 bin STK adına geldiklerini belirten Türkiye Aile Meclisi Başkanı Çevik, bu eylemin Türkiye'nin uyanışına vesile olduğunu söyledi.

Çevik, "Bütün Türkiye'yi uyardınız. 80 milyon vatandaş sizinledir. Bu eyleminiz hem kardeşlik hem de Türkiye'nin uyanışına vesile oldunuz. İnşallah bundan sonra hem gidenler önlenecek hem de orada olanlar sizlerin sayesinde geri dönecek." dedi.

"Cesur anneler Türkiye'nin sesi, yüreği oldu"

Türkiye Aile Meclisi olarak "önce aile" dediklerini belirten Çevik, "Biz Anne olarak bakmıyoruz aile olarak bakıyoruz." diyerek şöyle devam etti:

"Çocuğa istismar oluyor, aileye zulüm oluyor, insanlığa karşı suç oluyor. İnsanlığa karşı suçlarda zaman aşımı olmaz. Terörü destekleyenlerin kesinlikle sivil toplum kuruluşlarının vakıfları, dernekleri, partilerinin kapatılması ve mal varlıklarına el konulması gerekir. Bizim inandığımız kitap derki; 'bir insanı öldüren tüm toplumu öldürmüş gibidir. Bir insanı kurtaran da tüm toplumu kurtarmış gibidir' der. Dolayısıyla sizin çocuklarınız bizim kardeşimiz, bacımız, yavrumuz, oğlumuzdur. Sizin acınız bizim acımızdır. 30-40 yıldır inşallah sizlerin desteğiyle bu terörden kurtulacağız. Bir ana sadece çocuk doğurmaz, toplumu doğurur. Sizin bu duyarlılığınız İnşallah bundan sonra dağa gidişleri engelleyecektir." şeklinde konuştu.

"Toplumsal cinsiyet adıyla bizim çocukları kandırıyorlar"

Türkiye'de feminist terör örgütlerinin varlığına dikkat çeken Çevik, "Şimdide kadın erkek düşmanlığı üzerinde bir şey yapıyorlar. Aslında bu parti renklerinden anlaşılacağı üzere gök kuşağı değil dünyada tek bir devlet dedikleri bunların bir bayrağı eş cinselliği teşvik ediyorlar. Çocuklarımızı bizden koparıyorlar. Toplumsal cinsiyet eşitliği diyorlar. Kadın erkek eşitliği değil çocuklarımızı bu şekilde zehirliyorlar. Kardeşlerim, bacılarım, analarım biz buna karşıyız. Amerika'dan bu feminist terör örgütüne sadece Ankara'dakilere 22 milyon dolar geldi. Süleyman Soylu 'ya dedik ki, bu terörist feminist örgütlerinin mal varlığına el konulmalı. Bu çocuklarımıza cesaret veren var. Avrupa yatırım bankası 1 milyar Euro verdi. Toplumsal cinsiyet adıyla bizim çocukların hepsini kandırıyorlar." ifadelerini kullandı.

Çevik, "Türkiye Aile Meclisi olarak anneleri ziyarete geldik. Cesur anneler Türkiye'nin 80 milyonun sesi, yüreği oldu. Onların bu haklı davasında 3 bin STK adına yanlarında olduğumuzu belirtmek için buraya geldik. Anların yanındayız. Rabbimizden de niyazımız, annelerin yavrularına kavuşmaları ve bu haklı davalarının çocukların dağa gidişini önlemesi…" şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.