Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediyeyiz

Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediyeyiz

Türkiye’de en çok nikâh kıyan belediye unvanına sahip olduklarını belirten Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu yıl da rekorlarını yenilemek istediklerini söyledi.

Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediye olma unvanını elinde bulunduran Şahinbey Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, 2019 yılının 5 bininci nikâhını kıydı.

Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikâh kıydırmak için bekleyen çiftlere sürpriz yapıp nikâhlarını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu yılın 5 bininci nikâhını kıyarak çiftlere mutluluklar diledi.

Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediye olduklarını ve bu rekoru bu yıl da devam ettirmek istediklerini söyledi.

Tahmazoğlu, “Bu yıl da inşallah bu rekorumuzu yenilemek istiyoruz. Bu yılın 5 bininci nikâhını kıydık. İnşallah yılsonuna kadar da Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediye olarak, evlendirme işlemlerimize devam etmek istiyoruz.” dedi.

“25 binin üzerinde çiftimize eğitim verdik”

Ayrıca patenti Şahinbey Belediyesine ait “Evlilik Okulu Projesi” kapsamında evlenecek çiftlere ve evli çiftlere eğitimler verdiklerini anımsatan Tahmazoğlu, “Şu ana kadar 25 binin üzerinde çiftimize eğitim verdik. Bu eğitimin, evliliğe çok ciddi katkılarının olduğunu düşünüyorum. Eğitim sonrasında yeni evlenecek olan çiftlerimize otomatik çamaşır makinası ve evli çiftlerimize de çay veya kahve makinası hediye ediyoruz. Bu vesile ile yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.