Umut Kervanı Genel Başkanı Kurtaran: Ramazan ayında depremzedelere hem sahur hem de iftar hizmeti sunacağız

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, depremin 33'üncü gününde devam eden çalışmaları ve Ramazan ayında yapacakları hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Kurtaran, üye ve gönüllüleriyle birlikte depremin ilk gününden itibaren Adıyaman'a gelip çalışmaya başladıklarını kaydetti.

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran

Kurtaran, "Adıyaman'da uzun bir süre kaldıktan sonra diğer ilerimizdeki koordinasyon merkezlerimize giderek oradaki çalışmaları da yerinde takip ettik. Bugün yine Adıyaman'a geldik. Burada çalışılmalarımız tüm hızıyla devam ediyor elhamdülillah. Buradaki kardeşlerimizin yanında olacağız. İhtiyaçlarını gidermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceğiz. Koordinasyon merkezimizde her gün 20 binden fazla kişiye sıcak yemek ikram ediyoruz." dedi.

Ramazan ayı için hazırlıklara başladıklarını, hazırlıklar tamamlanınca da bayrama kadar depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Kurtaran, Ramazan ayı boyunca hem sahur hem de iftar hizmeti vereceklerini söyledi.

Mobil ekiplerin de aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Kurtaran, çadır kentlerde gıda, hijyen ürünü, soba, yakacak, çocuk bezi ve maması gibi ihtiyaç duyulan ürünlerin dağıtımına devam edildiğini ifade etti.


İlk günden bu yana destek veren hayırseverlere teşekkür eden Kurtaran, çalışmaların devamı için hayırseverlerin desteklerini sürdürmesi çağrısında bulundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.