Umut Kervanından Mevlid Kandili dolayısıyla giyim ve gıda yardımı

Umut Kervanından Mevlid Kandili dolayısıyla giyim ve gıda yardımı

Diyarbakır Umut Kervanı, Mevlid Kandili dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve gıda yardımı bulundu.

Yaptığı ayni ve nakdi yardımlar ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Diyarbakır Umut Kervanı, Mevlid Kandili münasebetiyle fakir, muhtaç ve mağdur ailelerin yüzlerini güldürdü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, fakir muhtaç ve mağdur ailelere Mevlid Kandili münasebetiyle giyim ve gıda yardımı yaptıklarını söyledi.

Her zaman olduğu gibi yardımlarının devam ettiğini belirten Elelçi, "Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, bugünün önemine binaen Mevlid Kandili münasebetiyle düzenli yapmış olduğumuz yardımlara bugün itibariyle tekrardan devam etmekteyiz." dedi.

video

Elelçi, "Öncelikle Allah Resulü Aleyhissalatü Vesselam'ın viladeti münasebetiyle hayırseverlerin yapmış olduğu yardımları bu mübarek ve anlamlı günde de ihtiyaç sahibi olan mağdurlara İnşallah dağıtmaya devam edeceğiz. Bu münasebetle giyim noktasında bize kayıtlı olan mağdur ailelerimizi buraya çağırıp giydirmenin yanı sıra oluşturmuş olduğumuz gıda paketlerimizi ve ayrıca kurbanlarını bize vekalet olarak kestiren hayırseverlere kestirmiş olduğumuz kırmızı etleri ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Kendilerine yardım yapılan ihtiyaç sahibi ailelerden Bircan Karadeniz, yaptıkları yardımlardan dolayı Umut Kervanı'na teşekkürlerini iletti.

Karadeniz, "Böyle hayırlı bir günde sevap işlemeleri ve buranın vesile olmasına çok sevindik. Allah kendilerinden razı olsun. Çocukları sevindirdiler teşekkür ederiz. İhtiyacı olanlara sürekli yardım yapıyorlar." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.