Üniversite adayları için Kayseri’de toplu ulaşım ücretsiz

Üniversite adayları için Kayseri’de toplu ulaşım ücretsiz

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Giriş Sınavı'na (YGS) katılacak öğrenciler için toplu ulaşımı ücretsiz yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi üniversite sınavına girecek öğrenciler için bir dizi kolaylık sağladı. Büyükşehir Belediyesi 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Giriş Sınavı'na (YGS) katılacak öğrenciler için toplu ulaşımı ücretsiz yaptı. Üniversite adayları sınav giriş belgesini göstererek raylı sistem ve otobüslerden ücretsiz yararlanabilecekler.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tüm adaylara kolaylık ve  başarılar temennisinde bulundu. 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yükseköğretime Geçiş Sınavı nedeniyle sınav öncesi ve sonrası hem İlde hem de Talas hattında raylı sistem seferlerinin sayısını artırdı.

Başkan Çelik adaylara başarı diledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, almış oldukları kararların öğrencilerin sınav merkezlerine ulaşımını kolaylaştıracağını belirtti. YGS'nin öğrencilerin eğitim hayatındaki önemli bir nokta olduğunu ve bu sınav için öğrencilerin yıllardır büyük bir gayret gösterdiklerini belirten Başkan Çelik, tüm öğrencilere kolaylık ve başarılar diledi ve sınavın tüm üniversite adaylarına hayırlı sonuçlar vermesi temennisinde bulundu. (Mahmut Kaya – İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.