Vali Hüseyin Aksoy Diyarbakır'dan ayrılıyor

Vali Hüseyin Aksoy Diyarbakır'dan ayrılıyor

Diyarbakır'da bayram ziyaretlerini yapan Vali Hüseyin Aksoy, perşembe sabahı yeni görev yerine gideceğini belirterek, bayramın dayanışmanın ön plana çıktığı özel bir gün haline getirilmesi gerektiğini söyledi.

Diyarbakır'da Karayolları 9. Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan Vali Hüseyin Aksoy, perşembe sabahı yeni görev yeri olan Kocaeli'ne hareket edeceğini söyledi.

Törene Aksoy'un yanı sıra Diyarbakır milletvekilleri, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir araya geldiklerini belirten Aksoy, "Hepinizin Ramazan Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Bayramlar, bir araya gelerek dostlukların pekiştiği, dargınlıkların giderildiği özel günlerdir. Bu bayramı da bu anlamda bir fırsata dönüştürerek küskünlüklerin ortadan kalktığı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı özel müstesna bir gün haline getirmeliyiz. Bu anlamda herkesin bayramını yürekten kutluyorum." dedi.

22 Eylül 2014 tarihinde Diyarbakır Valiliği görevine başladığına değinen Aksoy, şunları söyledi: "Son kararnameyle Kocaeli iline atandım. Bir aksilik olmadığı takdirde perşembe sabahı Diyarbakır'dan ayrılacağız ve yeni görev yerimize hareket edeceğiz. Diyarbakır'da görev yaptığım süre içerisinde birçok kurum ve kuruluşumuzla iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirdik."

Buradaki bayramlaşmanın ardından Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine geçen Aksoy, hastalarla bayramlaşıp, sorunlarını dinledi.

Vali Aksoy hastane ziyaretinde çocuklarla yakından ilgilenerek, bol bol fotoğraf çektirdi. Hastane yöneticileriyle de bir süre görüşen Aksoy, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Bayram ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığına geçen Aksoy'u İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir karşıladı. Burada askerlerle bayramlaşan Aksoy ve beraberindekiler, verilen kokteylin ardından buradan ayrıldılar.

Son ziyaretini 112 Acil Komuta Merkezine gerçekleştiren Vali Aksoy, burada çalışan sağlık personeliyle bayramlaştı. Sağlık personeline bir eksikleri olup olmadığını soran Aksoy, vatandaşları uyararak, 112 acil servis numarasını gereksiz yere meşgul etmemelerini istedi.

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.