Vatandaşımızın hizmetkârıyız

Vatandaşımızın hizmetkârıyız

​Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın hizmetkarı olmaya devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu yeniden Şahinbey Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tahmazoğlu, aday gösterilmesinin ardından dev proje çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

Görevi boyunca Şahinbey ilçesinde kentsel dönüşüm, yol çalışmaları, konut, eğitim ve sosyal projeler ile hem vatandaşın gönlüne dokunduklarını hem de yaşam kalitelerini artırdıklarını ifade eden Tahmazoğlu, yeni projeler ile vatandaşın yüzünü güldürmeye devam edeceklerini söyledi.

Tahmazoğlu, göreve geldiği ilk günkü aşk ve şevkle çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günde olduğu gibi bugün de belediyecilik anlayışında çığır açmaya devam edeceğiz. Vatandaşı ayağına getiren değil vatandaşın ayağına hizmet götüren belediye olarak, güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Şahinbey Belediyesi olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatandaşımızın rahatı ve ferahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum