Yeşilay’da Başkan Günlüoğlu güven tazeledi

Yeşilay’da Başkan Günlüoğlu güven tazeledi

Yeşilay Mardin Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Lütfü Günlüoğu, oy birliğiyle tekrar seçildi.

Yeşilay Mardin Şubesi'nin Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan 3.Olagan Genel Kurulu toplantısına şubeye kayıtlı üyeler ve Yeşilay gönüllüleri ile birçok davetli katıldı.

Yeşilay Üyesi Ali Aygün’ün açılış konuşması ile başlanan toplantı divan başkanlığına Av. Bahattin Uncu, Hızır Güloz ve Hüseyin Can seçildi.

Açılış konuşması ve gündemin okunmasından sonra oluşturulan divan başkanı seçilen Av. Bahattin Uncu, Yeşilay’ın gerek Mardin’de gerekse ülke genelinde zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklar ile yaptığı mücadelenin takdire şayan olduğunu, yeni dönemde de bu mücadelenin davam edeceğine inandığını ifade etti.

Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının ibraz edilmesinin ardından seçime geçildi. Tek listeyle yapılan genel kurulda Lütfü Günlüoğlu oy birliğiyle tekrar başkan oldu.

Toplantıya katılan tüm delegelerin oyları ile yeniden şube başkanlığına seçilen Lütfü Günlüoğlu üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde de gerekli hizmeti severek ve isteyerek yapacağını söyledi.

Günlüoğlu, zararlı alışkanlıklar ile mücadele konusunda dünyada ve ülkemizde yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu, özellikle devletin daha fazla gayret göstermesi gerektiğini, bağımlılıklardan kaynaklanan hastalık ve felaketlerin her geçen gün daha da artış gösterdiğini, yeni dönemde çalışmalarını arttırarak devam ettireceklerini anlattı.

Yönetim kuruluna seçilen Abdülmecit Aksoy, Mehmet Fidan, Mehmet Mert ve Uğur Günel, yeni dönemde görev yapacaklar.

Dilek ve temenniler faslında söz alan Yeşilay üyesi Av. Cemal Artık da, Yeşilay’ın gerçekten çok önemli görevler ifa ettiğini, özellikle sigara ve alkol ile mücadelede önemli işler başarıldığını, aynı gayretin teknoloji bağımlılığı alanında da gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Gelenek olduğu üzere toplantı çekilen aile fotoğrafı ile son buldu. 

İLKHA


Yeşilay’da Başkan Günlüoğlu güven tazeledi

Yeşilay’da Başkan Günlüoğlu güven tazeledi

Yeşilay’da Başkan Günlüoğlu güven tazeledi

Yeşilay’da Başkan Günlüoğlu güven tazeledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler