Yüzyılın Anlaşması'nın açıklanacağı zaman ağustosta belli olacak

Yüzyılın Anlaşması'nın açıklanacağı zaman ağustosta belli olacak

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ağustos ayının sonunda, Yüzyılın Anlaşması planının siyasi kısmının ne zaman açıklanacağına karar vereceği belirtildi.

Yüzyılın Anlaşması'yla ilgili siyasi bir zirve düzenlenmesi konusunda hâlihazırda herhangi bir planın söz konusu olmadığı açıklandı.

Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner, Yüzyılın Anlaşması planına son şeklini vermek üzere siyonist terör çetesi başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ardından Mısır'ın gayri meşru Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ve Fas Kralı 6. Muhammed ile bir araya geldi.

Kushner, Ürdün, siyonist terör çetesi, Mısır, Suudi rejimi ve Fas'ı kapsayan bölge turu kapsamında geldiği işgal altındaki topraklarda dün terörist Netanyahu ile görüşmüştü.

Kushner'in görüşmelerin ardından beraberindeki heyetle ABD'ye döneceği, Beyaz Saray'daki yetkililerle gerçekleştirilecek görüşmelerde, söz konusu planın ne zaman açıklanacağının netlik kazanacağı dile getirildi.

"Yüzyılın Anlaşması" planı

"Yüzyılın Anlaşması" planı, Kudüs'ün tamamının siyonist terör çetesine bırakılması ve Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi işgal birimlerinin büyük bölümünün varlığını sürdürmesi gibi Filistinlilerin aleyhine maddeler içeriyor.

Planda topraklarından sürülen 6 milyona yakın Filistinli mültecinin dönüş hakkına değinilmiyor.

Plan, bazı ekonomik yardımların dışında Filistin halkının lehine hiçbir şey içermiyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler