Avrupa Yetim Der'den Ağrılı muhtaç ailelere yardım eli

Avrupa Yetim Der'den Ağrılı muhtaç ailelere yardım eli

Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı münasebetiyle Ağrı’da muhtaç ailelere yardımda bulundu.

Merkezi Avrupa'da bulunan ve dünya genelinde yaptığı yardım çalışmaları ile bilinen Avrupa Yetim-Der, Ağrı’da ihtiyaç sahibi ailelere yardım çeki dağıttı.

Avrupa Yetim-Der tarafından gönderilen yardım çekleri Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi aracılığı ile önceden tespit edilen muhtaç ailelere tutanak karşılığında teslim edildi.

Avrupa Yetim-Der Ağrı Temsilcisi ve Mustazaflar Cemiyeti üyesi Deniz Koçuk, bayram öncesinde muhtaç ailelere yaptığı yardımlardan dolayı Avrupa Yetim-Der yetkililerine teşekkür ederek, fakir ile zengin arasında köprü olmaya devam edeceklerini söyledi.

Deniz Koçuk,” Bu yıl Ağrı’da fakir ailelere yardım faaliyetimizde bir değişikliğe gittik. Normalde her zaman gıda üzerinden yardım yaparken, bu sene yardım çekleri dağıttık. Aslında bu vesile ile ailelerin kendi ihtiyaçlarını kendilerinin gidermelerini sağladık. “ dedi.

Almanya'da 2011 yılında kurulan Avrupa Yetim-Der (Internatıonal Help Organızatıon Pro Orphans) Pro Waisen e.V, dünya genelinde ihtiyaç sahibi, yetim, öksüz ailelere yardımlarda bulunuyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.