Umut Kervanı kış yardım çalışmalarına başladı

Umut Kervanı kış yardım çalışmalarına başladı

Dünyanın birçok ülkesinde yardım çalışmaları yapan Umut Kervanı, ülkemiz başta olmak üzere, Suriye, Yemen, Filistin, Afganistan ve daha birçok ülkede "Minik Kardeşlerimiz Üşümesin" sloganıyla kışlık giyim projeleri için çalışmalarına başladı.

Kurulduğu günden yana dünyanın farklı kıtalarında, onlarca ülkede mazlum ve muhtaçlara din, dil, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan yarım ulaştıran Umut Kervanı, yılın 12 ayı boyunca sürdürdüğü farklı yardım çalışmalarına devam ediyor.


Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran

Kış aylarının yaklaşmasıyla özellikle kışın çetin geçtiği ülkelerde yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için başlattıkları yardım çalışmalarına ilişkin İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, "Umut Kervanı olarak her sene olduğu gibi bu senede özellikle kış aylarına girmeden önce "Minik Kardeşlerimiz Üşümesin" sloganıyla kışlık giyim çalışmamızı başlattık. Ülkemiz başta olmak üzere birçok mazlum coğrafyada, özellikle kışın şiddetli geçtiği hemen yanı başımızdaki Suriye'de, Yemen'de, Filistin'de, Afganistan'da kışlık yardım çalışmalarımızı yapacağız. Bu kapsamda minik kardeşlerimize bir mont, bot, atkı, bere takımı şeklinde bir hediye ulaştırmak istiyoruz. Buradan hayırseverlerimize seslenerek projemize destek vermelerini istiyoruz. Destek vermeleri halinde tespitli olan ailelerin çocukları başta olmak üzere gerçekten alım gücü olmayan ve çok sıkıntı çeken kardeşlerimize inşallah kışlık yardımı yapacağız. Kasım ayı içerisinde inşallah giyim yardımlarımız başlamış olacak. Bu kapsamda bize yardımda bulunan ve bulunacak olan tüm hayırseverlerime teşekkür ediyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun." dedi.

Hayırseverler, 300 TL bağışla bir çocuğa kışlık giyim için sponsor olabiliyor

Yardım paketimizinim bedelini 300 TL olarak belirledik. Çocuklarımıza kaliteli, su geçirmeyen bir mont ve bot, kendilerini soğuktan koruyacak atkı, bere ve eldiven takımı ulaştıracağız. Hayırseverlerimiz bir kişiye sponsor olabilecekleri gibi daha az ve daha fazla miktarda da bağışta bulunabilirler. Bu şartla yapılan bağışlarla biriken yardımları inşallah tespitli aileler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Hayırseverlerimiz bize web sitemizden ulaşarak online olarak bağışta bulunabilirler. Umut Kervanı'nın banka hesapları üzerinden ulaşabilir veya vakfımızı arayarak kardeşlerimizin yönlendirmesiyle hesaplarımıza bağışta bulunabilirler." diye konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.