Avrupa Yetim-Der’den Ankara’daki muhtaçlara yardım eli

Avrupa Yetim-Der’den Ankara’daki muhtaçlara yardım eli

Almanya’da 2011 yılında kurulan Avrupa Yetim-Der, dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahipleri, yetimler, öksüzler ile hayır sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor.

Hayır sahiplerinden kendilerine ulaşan yardımları, başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok yerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Avrupa Yetim-Der, bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla Ankara İkra Eğitim ve Yardımlaşma Derneği il Koordinatörlüğü tarafından  tespit edilen fakir ve muhtaç ailelere yardım elini uzattı.

Ankara İkra Eğitim ve Yardımlaşma Derneği İl Koordinatörlüğü aracılığı ile önceden tespit edilen muhtaç ailelere, Avrupa Yetim-Der’in göndermiş olduğu yardım çekleri; Ankara merkez, Elmadağ ve Kızılcahamam semtlerinde fakir ve muhtaç ailelere dağıtıldı. Ayrıca Ankara İkra-Der tarafından onlarca muhtaç aileye yardım kolisi ve et yardımı yaptı.

Dernek Başkanı Yusuf Alpsoy,  yaptıkları yardımlar hakkında şu bilgileri verdi: “Daha önce evlerinde ziyaret ederek durumlarını tespit ettiğimiz yetim, dul ve yardıma muhtaç olan ailelerimizi yine yerinde ziyaret ederek çeşitli yardımlar ulaştırıyoruz.” dedi.  (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.