Avrupa Yetim Eli'nden Diyarbakır'da yüzlerce aileye Ramazan yardımı

Avrupa Yetim Eli'nden Diyarbakır'da yüzlerce aileye Ramazan yardımı

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Diyarbakır'da Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi, muhtaç ve yetim ailelere gıda paketi ve kırmızı et dağıtımında bulundu.

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Türkiye'nin birçok ilinde yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Farklı illerde açtıkları temsilcilerin vasıtasıyla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Avrupa Yetim Eli, Diyarbakır'da da yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu.

Türkiye ve Diyarbakır'da Ramazan ayı boyunca muhtaç ailelere temel gıda yardımında bulunacaklarını ifade eden Avrupa Yetim Eli Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Altun, şu şekilde konuştu:

“Avrupa Yetim Eli olarak Ramazan ayı rahmet, bereket ayıdır, dedik yola koyulduk ve bugün Diyarbakır'dayız. Dünyanın farklı noktalarına ihtiyaç sahibi, mağdur, yetim ailelere sahur ve iftarda bereket olalım diye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye'de yaptığımız yardımları Ramazan öncesinde başladı ve inşallah Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek. Ramazan kolilerimizde, nohut, şeker, zeytin, pirinç gibi temel gıda malzemelerimiz bulunmaktadır. Hazırladığımız gıda paketlerimizi yüzlerce ailelere dağıtırken hayır sahipleri tarafından bize verilen kurban etlerini de birlikte vereceğiz. Allah hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin. Hayırseverlerimizden yardımlarının devamını bekliyoruz.” (İLKHA)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler