Batman Umut Kervanı mart ayı faaliyet raporunu açıkladı

Batman Umut Kervanı mart ayı faaliyet raporunu açıkladı

​Batman Umut Kervanı, 2019 Mart ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, mart ayında 167 muhtaç aileye çeşitli yardımlar yapıldı.

Batman Umut Kervanı her zaman olduğu gibi 2019’un mart ayında da yardımlarını sürdürdü. Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan Batman İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı), bu kapsamda mart ayında 167 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunduğunu açıkladı.

Derneklerinin mart ayında yaptıkları faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Batman Umut Kervanı, mart ayında toplam 167 aileye 37 bin 751 TL değerinde yardım yapıldığını ifade etti.

Açıklamada, "Mart ayı içerisinde biz de kaydı bulunan mağdur ve muhtaç 107 aileye toplamda 32 bin 205 TL nakdi yardımımız oldu. 56 aileye 3 bin 946 TL değerinde gıda yardımı yapıldı. 3 aileye 300 TL değerinde kırmızı et, bir aileye ise 2 bin TL değerinde ev eşyası yardımında bulunuldu. Toplamda 167 ihtiyaç sahibi aileye 37 bin 751 TL değerinde ayni ve nakdi yardımımız oldu." ifadelerine yer verildi.  

Açıklamanın devamında, daha fazla yardıma muhtaç vatandaşa ulaşmak için hayırseverlere çağrıda bulunularak, "Bizlerin yolunu gözleyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için daha fazla yardıma ihtiyaç bulunmaktadır. Bizler her ay düzenli olarak imkânlarımız dâhilinde muhtaç ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. İsteğimiz, şehirde yaşayan tüm yardıma muhtaç vatandaşa ulaşmaktır. Bu da ancak hayırseverlerin yardımlarıyla mümkündür. Daha çok muhtaca ulaşmak için bizler hayırseverlere destek çağrısında bulunuyoruz." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler