BEST-DER Ramazan yardımlarını son güne kadar devam ettirdi

BEST-DER Ramazan yardımlarını son güne kadar devam ettirdi

Bitlis'te faaliyetlerde bulunan Best-Der bayram öncesi muhtaç ailelere mutfak araç ve gereçleri ile gıda yardımında bulundu.

Bitlis'te yürüttüğü hayır faaliyetleri adından sıkça söz ettiren Bitlis Eğitim Sağlık Sosyal Yardımlaşma Derneği (Best-Der), fakir ve muhtaç ailelere yönelik Ramazan ayında başlattığı yardımlara son gününde de devam etti.

Dernek, daha önce tespit ettiği fakir ve muhtaç ailelere mutfak araç ve gerekçeleri ile gıda malzemelerinin de içinde bulunduğu yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Derneğin Ramazan ayı yardım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Best-Der Yardım Komisyonu Başkanı Çetin Kaya, Ramazan ayının başından beri onlarca aileye gıda yardımı ile bayram öncesi ailelerin ihtiyaç duyduğu mutfak araç ve gereçleri yardımı bulunduklarını ve bu yardımlarının bayramdan sonrada kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Kaya, “Daha önce tespit etmiş olduğumuz fakir ve muhtaç aileler var. Bu ailelere hayırsever halkımızın vermiş olduğu gıda ve mutfak araç ve gereçlerinden oluşturulmuş yardım paketlerini kendilerine ulaştırmaya çalıştık. Misyonumuz gereği muhtaç ailelerimiz ile olan bu köprüyü koparmadan bu gün olduğu gibi yarında bu yardımlarımız kesintisiz devam edecektir.” dedi.

Yaptıkları yardım çalışmalarının kısıtlı olduğunu belirten Kaya, yaptıkları yardımların muhtaç ailelerin bütün ihtiyaçlarını karşılamadığını farkında olduklarını belirterek, “Ancak temennimiz hayırsever vatandaşlarımızın da artarak devam edecek olan yardımlarıyla bu çalışmaların daha iyi bir noktaya gelecek olmasıdır” ifadelerini kullandı.

Kaya, dernek olarak her ay düzenli bir şekilde tespit ettikleri onlarca aileye gıda yardımında bulunduklarını da sözlerine ekledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.